05.01.2009, 19:31
|
|
Клавиатурный мастер
Поблагодарили 8 раз(а) в 3 сообщениях
Вес репутации: 554
|
Ответ: Автокредиты!!!
Раз пошла такая пьянка, расскажу вам свою захватывающую историю. Даже не расскажу а просто скопирую своё заявление, а вы читайте сами и учитесь на моих ошибках.
Керівнику ВАТ “Універсал Банк”
вул. Автозаводська, 54/19 Скарга
Я, ХХХХХХХХ Х.Х., що проживаю за адресою м.Львів, вул. ХХХХ,ХХ, кв. ХХ, паспорт серії ХХ № 000000, виданий ХХХХХХ РВ ЛМУ УМВС України у Львівській області, кредитний договір № ХХ 00000 від 0 ХХХХХХ 200Хр., не задоволений діями співробітників відділенням №8 ВАТ “Універсал Банку”, м. Львова, вул. Коперника,12 загалом і керуючим Сов’яком Ігорем Степановичем зокрема, які призвели до нарахування мені пені за прострочені платежі. На мій запит у письмовій формі обгрунтувати свої дії я отримав відмову у жорсткій формі. На мою письмову скаргу керуючий відділом в усній формі заявив, що має право ніяк не реагувати. На моє обурення він пообіцяв відібрати в мене автомобіль, який знаходиться у заставі. Коли я погодився сплатити названу суму за прострочення, керуючий відмовився письмово її обгрунтувати, оскільки, за його словами, в нього нема таких повноважень. Зв’язатися з уповноваженою особою, в тому числі і по телефону, він відмовився. Крім того, на неодноразові усні запити про стан моїх справ до дня, коли мені була пред’явлена заборгованість в усній формі і без представлення будь-яких документів, Бугіль Надія Іванівна, спеціаліст цього відділу, відповідала позитивно і претензій не висувала. На моє неодноразове прохання надати мені інформацію про зміни у графіку щомісячних платежів згідно статті 6.4. укладеного договору (оскільки я стабільно достроково частково погашаю кредит) я отримую постійні відмови. На моє неодноразове прохання в письмовій формі надати мені інформацію стосовно непогашеного залишку заборгованості, я отримую постійні відмови, вмотивовані відсутністю зі сторони персоналу відділення відповідних повноважень. На прохання розтлумачити мені в письмовій формі та за підписами посадових осіб порядок сплати кредиту (оскільки кожен раз він мені називається різний), керуючий відділом відповів: “А може вам ще відбитки своїх пальців відкатати?”.
У разі відсутності будь-якої реакції зі сторони керівництва банку, таку поведінку співробітників відділення я вважатиму корпоративним стилем спілкування з клієнтами ВАТ “Універсал Банк”.
З повагою!
Клієнт ВАТ “Універсал Банку” ХХХХХХХХ Х.Х.
ХХ.ХХ.ХХХХр.
|